You are here: Home - 客戶推薦 - Rainbow & Luis (日本 婚紗攝影.December 2014)

Rainbow & Luis (日本 婚紗攝影.December 2014)

Posted on 五月 15th, 2015 with 0 Comments

當初同男朋友沒有方向下於婚紗展一直行一直行,直到到了fei wedding的位置,我與男朋友都被fei wedding婚紗相吸引而停下腳步。當日fei wedding既職員好友善,亦沒有硬銷我同男朋友, 所以感覺好好, 讓我們沒有感覺到有一點壓迫感,完全感覺fei wedding既職員是站於人客角度,我地問左好多條問題便離開了,其實當時我與男朋友心大心細,因為真係好鍾意攝影師影相既風格, 但想返屋企搜集一下資料先, 見到fei wedding既口碑都好好, 到下次婚紗展我地已經即join左佢地既日本紅葉Pre Wedding啦~

另外fei wedding提供既婚紗,晚裝,禮服都有好多選擇,又會改到啱再final fit,仲pack好埋落喼一齊拎走,好方便。我地係去大阪影紅葉,前一晚,攝影師同我地簡單咁講解下rundown,再同我地傾下想點影。到拍攝當日我地初初都好生硬,幸好攝影師好有經驗咁教我地點擺post, 化妝師化妝師亦非常非常細心, 每次一影完個shot,會即刻幚我披上外套, 幸好當日天氣好好,我們拍照也好順利的進行,多謝攝影師同化妝師幚我地拍到好多好滿意的相片,令我地留下美好的回憶,fei wedding真的物超所值!!

Rainbow & Luis (日本 婚紗攝影.December 2014) Rainbow & Luis (日本 婚紗攝影.December 2014) Rainbow & Luis (日本 婚紗攝影.December 2014) Rainbow & Luis (日本 婚紗攝影.December 2014)

(感謝 Rainbow & Luis 與我們分享動人的婚照)

更多日本作品請往:http://feiwedding.com/fei-gallery/Japan

Fei Wedding Photography 菲.攝影
www.feiwedding.com
facebook 專頁 www.facebook.com/feiweddinghk

Leave a Reply

Fei Wedding 菲.攝影提供頂級海外婚紗攝影服務,取景地點包括麗江、九寨溝、日本、韓國、歐洲及澳洲等地。總部設於香港交通樞紐的太子區,提供方便貼心的禮服飾物,行程安排、攝影支援及後期制作等完善服務。

Search

網上相簿

地址及營業時間

地址:九龍旺角廣東道1155號日昇廣場
   (港鐵太子站)
時間:12:00noon to 8:00pm
   (逢星期三休息,公眾假期除外)
電話:3580 1672, 3580 1679, whatsapp 6611 3878
電郵:[email protected]

臉書專頁