You are here: Home - 客戶推薦 - Ashley & Man (日本 婚紗攝影.April 2016)

Ashley & Man (日本 婚紗攝影.April 2016)

Posted on 七月 30th, 2016 with 0 Comments

經朋友介紹下,於婚展期間去了解下Fei Wedding,當時遇到顧問既講解,言談之間知道我鐘意花,所以向我同男友介紹去長野Pre Wedding,因為當中可以影到櫻花之外,亦都可以影埋油菜花田。過程中佢都無要我地即時決定,俾時間我地考慮清楚,是否真係我地想要的。

最後我地都俾花田吸引左,由揀衫、fitting、化妝到攝影,化妝師同攝影師都好專業,提供意見,令我地可以輕鬆去拍攝,有講有笑。揀相方面佢地都好好,俾左CD我地返屋企慢慢揀,唔會因為有職員在旁而有壓力,揀好之後通知佢地要修改既地方,當時 Krystal 亦好細心同我地覆核一次要修改的地方。

所以收到作品之後都好滿意~期待之後相簿同油畫既成品~~最後謝謝 Fei Wedding 令我同男友都有一個難忘的經歷,亦在過程中給予我們很多的幫忙,耐心解答我們的疑問。

20161202_5373_3cce7b 20161202_5374_2530bd 20161202_5375_f8effd 20161202_5376_130d94

(感謝Ashley & Man與我們分享動人的婚照)

更多日本作品請往:http://feiwedding.com/fei-gallery/Japan

Fei Wedding Photography 菲.攝影
www.feiwedding.com
facebook 專頁 www.facebook.com/feiweddinghk

Leave a Reply

Fei Wedding 菲.攝影提供頂級海外婚紗攝影服務,取景地點包括麗江、九寨溝、日本、韓國、歐洲及澳洲等地。總部設於香港交通樞紐的太子區,提供方便貼心的禮服飾物,行程安排、攝影支援及後期制作等完善服務。

Search

網上相簿

地址及營業時間

地址:九龍太子彌敦道749A號愛都婚紗中心地下
   (港鐵太子站 C1出口)
時間:12:00noon to 8:00pm
   (逢星期三休息,公眾假期除外)
電話:3580 1672, 3580 1679, whatsapp 6611 3878
電郵:[email protected]

臉書專頁