You are here: Home - 客戶推薦 - Tracy & Wa (香港 婚紗攝影.September 2015)

Tracy & Wa (香港 婚紗攝影.September 2015)

Posted on 三月 18th, 2016 with 0 Comments

之前0係另一間公司影左室內pre-wedding, 想0係香港影一次外景,去過婚展,又上網搵過,真係花多眼亂。好彩朋友介紹Fei Wedding俾我地,第一次上去office 己經好好印象,office 好大, 職員阿PO又好nice好有耐性解答我地嘅問題, 所以好快就決定揀Fei Wedding, 連big day 攝影都交埋俾佢地。

好鍾意Fei Wedding以客為尊嘅態度,由揀拍抹地點到服裝,職員都好有耐性提供意見,完全唔會催你。到拍攝當日, 好多謝拍攝團隊, 化妝師好勁, 完全化出我想要嘅妝同髮型,仲會為我諗多步, 睇下點樣再好D, 拍攝時仲辛若佢幫我地拎野。攝影師好專業, 每個鏡頭嘅角度同pose 都好仔細, 每轉一個景都會俾相機我地即時睇相, 未執己經覺得好靚! 助手, 記得拍攝當日好熱, 佢又要攞道具, 反光板, 仲要為左我條裙有飄逸效果, 來來回回跑左好多次, 最難得係佢全日仍可以充滿笑容, 我地影到晚上都已經好攰, 佢仍充滿幹勁工作,認真專業!

揀相時真係好辛苦, 因為張張都好靚, 張張都想要。輯相我真係好鍾意, 好期待快d拎到製成品, 期待big day 再同Fei Wedding 合作!

20160703_5223_04002a 20160703_5225_80828b 20160703_5227_6c239f 20160703_5226_e37fdb

(感謝 Tracy & Wa 與我們分享動人的婚照)

更多香港作品請往:http://feiwedding.com/fei-gallery/Hong_Kong

Fei Wedding Photography 菲.攝影
www.feiwedding.com
facebook 專頁 www.facebook.com/feiweddinghk

Leave a Reply

Fei Wedding 菲.攝影提供頂級海外婚紗攝影服務,取景地點包括麗江、九寨溝、日本、韓國、歐洲及澳洲等地。總部設於香港交通樞紐的太子區,提供方便貼心的禮服飾物,行程安排、攝影支援及後期制作等完善服務。

Search

網上相簿

地址及營業時間

地址:九龍太子彌敦道749A號愛都婚紗中心地下
   (港鐵太子站 C1出口)
時間:12:00noon to 8:00pm
   (逢星期三休息,公眾假期除外)
電話:3580 1672, 3580 1679, whatsapp 6611 3878
電郵:[email protected]

臉書專頁