You are here: Home - 客戶推薦 - Cola & Terry (巴黎 婚紗攝影.July 2015)

Cola & Terry (巴黎 婚紗攝影.July 2015)

Posted on 九月 7th, 2015 with 0 Comments

我同未婚夫係巴黎拍攝pre-wedding 同揀相都已經完成,D相靚到不得了,我地都好開心,好期待成品出現,衷心感謝Fei Wedding嘅同事為我地付出嘅一切。
回想上年我地決定結婚,都想pre-wedding去巴黎拍攝,開始上網睇攝影公司,因為未婚夫喜愛攝影,所以將此重任交比佢,而佢係眾多公司中比較喜愛Fei Wedding嘅拍攝風格,所以都唔等婚展,直接打去問下,知道大約詳情之後,都覺得ok,就約上公司見面丶confirm細節及拍攝日期。

時間過得好快,我地今年6月約揀衫,幫手揀衫嘅同事Freda好細心丶好有耐性,仲比左意見我,令我係咁多靚衫中揀倒自己鍾意嘅款式。到7月尾,我地先飛巴黎玩幾日再join拍攝隊伍,臨行前我同化妝師化妝師大家都有緊密聯絡,佢亦有比溫馨提示我。到拍攝前一日,我地先同攝影師攝影師同化妝師開會,傾下拍攝景點流程,佢地都非常nice,感覺好舒服。

拍攝當日,化妝師一早幫我化好靚妝,出發拍攝,全個拍攝過程我同未婚夫雖然比較疲倦,但相對攝影師同化妝師 黎講,我地只你皮毛,佢地嗰份專業同非常認真嘅態度實在不得不讚,攝影師力求完美,雖然面對我地呢D唔專業嘅對手,亦好有耐性丶細心教我地擺pose,化妝師亦幫左我好多,直至拍攝倒佢要嘅效果,最勁嘅係去到拍攝尾聲,攝影師見到個景好靚繼續拍攝,我唸換轉其他攝影師可能一早夠數收工啦。所以真心多謝攝影師同化妝師為我地嘅付出。返到香港好快有得揀相,要多謝阿Po嘅幫忙,佢比左好多專業有用嘅意見我地,令我地順利揀倒好多靚相,又唔會強迫客人加錢買其他產品。

總括整個pre-wedding拍攝過程好順利丶感覺好舒服,我地完全無揀錯公司,Fei Wedding絕對係一間專業丶好用心拍攝丶價錢合理丶唔hard sell強迫顧客買產品嘅公司。再次感謝每一位為我地付出嘅人,多謝你地。

Cola & Terry (巴黎 婚紗攝影.July 2015) Cola & Terry (巴黎 婚紗攝影.July 2015) Cola & Terry (巴黎 婚紗攝影.July 2015) Cola & Terry (巴黎 婚紗攝影.July 2015)

(感謝 Cola & Terry 與我們分享動人的婚照)

更多巴黎作品請往:http://feiwedding.com/fei-gallery/France

Fei Wedding Photography 菲.攝影
www.feiwedding.com
facebook 專頁 www.facebook.com/feiweddinghk

Leave a Reply

Fei Wedding 菲.攝影提供頂級海外婚紗攝影服務,取景地點包括麗江、九寨溝、日本、韓國、歐洲及澳洲等地。總部設於香港交通樞紐的太子區,提供方便貼心的禮服飾物,行程安排、攝影支援及後期制作等完善服務。

Search

網上相簿

地址及營業時間

地址:九龍旺角廣東道1155號日昇廣場
   (港鐵太子站)
時間:12:00noon to 8:00pm
   (逢星期三休息,公眾假期除外)
電話:3580 1672, 3580 1679, whatsapp 6611 3878
電郵:[email protected]

臉書專頁