You are here: Home - Fei Memory 婚禮攝影 - Ada & Ivan (婚禮攝影.January 2016)

Ada & Ivan (婚禮攝影.January 2016)

Posted on 三月 30th, 2016 with 0 Comments

感謝feiwedding為我地拍攝big day! 結婚係人生大事,選用貴公司最主要原因係口碑,知你地用心製作,明碼實價。

事前同攝影師攝影師溝通過,除了聽我地要求外,亦給予好多意見,例如建議到荔枝角公園比黃埔海傍更能拍攝到warm既氣氛,最終採取了其意見,效果也十分滿意。
貴團隊既臨時應變亦很讚,即使部份流程有臨時變動,亦能應付,並安排即時補拍所要既片段。

 
另外,即使當日下微雨,多得你地早些到了公園找到漂亮既位置,為我地拍攝到最美既片段,姊妹兄弟們都玩得好開心。又有即時給我地睇返部分片段,睇岩唔岩我地要求。 而且過程輕鬆,工作團隊都笑容滿面,令我地在無壓力的狀態下拍攝,各人表現都很自在,令畫面更自然。

感謝你地認真既工作態度,以新人意見為先及尊重我地既傳統,很高興prewedding和big day選用了貴公司,為我地既大日子留下一個又一個美好回憶。

Fei Wedding Photography 菲.攝影
www.feiwedding.com
facebook 專頁 www.facebook.com/feiweddinghk

Leave a Reply

Fei Wedding 菲.攝影提供頂級海外婚紗攝影服務,取景地點包括麗江、九寨溝、日本、韓國、歐洲及澳洲等地。總部設於香港交通樞紐的太子區,提供方便貼心的禮服飾物,行程安排、攝影支援及後期制作等完善服務。

Search

網上相簿

地址及營業時間

地址:九龍太子彌敦道749A號愛都婚紗中心地下
   (港鐵太子站 C1出口)
時間:12:00noon to 8:00pm
   (逢星期三休息,公眾假期除外)
電話:3580 1672, 3580 1679, whatsapp 6611 3878
電郵:[email protected]

臉書專頁